Autor: Tööstusuudised.ee • 11. jaanuar 2024

Eesti kaitsetööstus sõlmis koostöölepingu Ukrainaga

Täna allkirjastati Eesti Kaitse- ja Kosmosetööstuse Liidu (EKTL) ning Ukraina strateegilise tööstuse ministeeriumi vaheline koostööleping. Lepingu sõlmimisega jätkatakse veelgi ulatuslikumalt senist edukat koostööd, mille raames on Eesti kaitsetööstuse ettevõtted juba mõnda aega panustanud Ukraina kaitsevõime arendamisse.
Koostöölepingu allakirjutamist jälgis ka Ukraina president.
Foto: TV3

Ukrainas tegutsevad juba kümme Eesti kaitsetööstuse ettevõtet, pakkudes mitmesuguseid võimekusi, alates sensoritest ja vaatlusseadmetest kuni mehitamata platvormideni ja välihaiglate loomiseni. Koostöös Ukraina kaitsejõududega on välja töötatud 40+ erinevat positsiooni, arvestades Ukraina enda vajadusi ja soove.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077