Autor: Tööstusuudised.ee • 10. jaanuar 2024

Ellex Raidla Tehinguradar: Eesti tehinguturg kukkus eelmisel aastal 28%

Vaatamata üksikutele olulistele tehingutele iseloomustas eelmise aasta Eesti tehinguturgu ettevaatlikkus ja investeerimist ootav vaba kapital, seisab suurtehinguid nõustanud Ellex Raidla advokaatide koostatud Tehinguradaris.
Ellex Raidla partner Sven Papp iseloomustas eelmist aastat kui pikkade läbirääkimiste aega.
Foto: Kaupo Kikkas/Ellex Raidla

2023. aastal toimus Eestis kokku 61 riskikapitali ja tehnoloogia valdkonna tehingut, 4 suurt kinnisvaratehingut, 9 emissiooni (sh börsivälised) ja 63 traditsioonilist ülevõtmise ja omandamise (M&A) tehingut ehk kokku 137 tehingut, mis on 54 tehingut vähem kui 2022. aastal.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077