Autor: Tööstusuudised.ee • 30. jaanuar 2023

Baltic Workboats hakkab pärast Soome ettevõtte ostu suuremaid laevu ehitama

Saaremaal asuv laevaehitusettevõtte Baltic Workboats ja Soome Työvene Oy lõid ühiselt uue firma Nordic Yards Group, mis hakkab Nasva ja Uusikaupunki tehastest turule tooma kuni 120meetriseid laevu.
Työvene valmistatud laevad.
Foto: Kasper Dudzik

Baltic Workboatsi omaniku Margus Vanaselja sõnul on Soome laevaehitusettevõtte Työvene Oy 50% omandamine märgiline samm kogu Põhjamaade laevaehituse turul, mille kaugem ambitsioon on luua regiooni jaoks üks suurem laevaehituse grupp.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077