Autor: Tööstusuudised.ee • 8. jaanuar 2024

Norra puidutööstuskontsern rajab Rootsi uue tehase. Seadmed valmistab Hekotek

Norra puidutööstuskontsern Moelven rajab Rootsi uue puidugraanulitehase ja tellis uued seadmed Eesti masinaehitusettevõttelt Hekotek.
Hekoteki toodetud palkide sorteerimisliin.
Foto: Hekotek

Tarnime Rootsis, Karlskogas asuvale Moelven Valåsen tootmisüksusele seadmed, teatas Hekotek AS. Uue täiskomplektse tehase tootmisvõimsus on 80 000 tonni puidugraanuleid aastas. Tehas kasutab toorainena olemasoleva saeveski saagimisjääke - nii saepuru kui puiduhaket.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077