Autor: Tööstusuudised.ee • 1. detsember 2023

Kogenud insener annab nõu: tööriistakast algajale elektroonikule

Viimasel ajal on meedias korduvalt tähelepanu juhitud murettekitavale tõsiasjale, et Eesti inseneridepõud on jõudmas kriitilise piirini. Sellises olukorras ei saa ühtki tehnikahuvilist tulevikutalenti raisku lasta. Kuidas toetada gümnaasiumiõpilase tehnikahuvi ja millest panna talle kokku praktiline tööriistakast esimesteks katsetusteks elektroonika vallas, räägib Tallinna Tehnikaülikooli (TalTech) vilistlane ja mitmekülgse töökogemusega elektroonikainsener Indrek Keskküla.
Insener Indrek Keskküla soovitab lastes äratada huvi tehnika ja elektroonika vastu varakult, kuid selle suunamisega tuleb olla mõõdukas ja mänguline.
Foto: Arno Mikkor

Juba lapsepõlvest tehnikamaailma vastu sügavat huvi tundnud Indrek Keskküla on lõpetanud elektroonika ja kommunikatsiooni eriala TalTechis ning töötanud insenerina pea kümme aastat nii suures elektroonikafirmas, oma start-upis kui ka nüüd asjade interneti ja autonoomsete süsteemide arendusettevõttes Krakul.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077