Autor: Tööstusuudised.ee • 14. september 2023

Arno Kolk: tööstus vajab lähiaastatel tuhandeid insenere, elektroonika valinud noored leiavad alati töö

Tööstuses on lähiaastatel vaja 30 000 inseneri ja lisaks teisi kompetentseid spetsialiste ning seega võib öelda, et elektroonika valinud noored leiavad pärast õpingute lõpetamist kindlasti Eestis töö, märgib Eesti Elektroonikatööstuse Liidu juht Arno Kolk.
Eesti Elektroonikatööstuse Liidu juht Arno Kolk sõnab, et Eestis on elektroonikatööstus väga kõrge tasemega.
Foto: Raul Mee

Uue kooliaasta algus tähistab kõige aktiivsema praktikaperioodi lõppu, mil elektroonikatööstuse ettevõtted üle Eesti annavad sadadele noortele võimaluse näha sektorit seespoolt ja panna enda teoreetilisi teadmisi praktikas proovile, teatas elektroonikatööstuse liit. Loos jagavad oma kogemusi jagavad tudengid, kes tänavu praktiseerisid rahvusvahelistes elektroonikaettevõtetes Stoneridges ja Incapis.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077