Autor: Tööstusuudised.ee • 17. aprill 2023

Eesti Elektroonikatööstuse Liit ja Tallinna Ülikool alustasid sisekoolitajate väljaõpet

Eesti Elektroonikatööstuse Liit ja Tallinna Ülikooli avatud akadeemia alustasid koostööd sisekoolitajate väljaõppeks, mille raames on liidu liikmetel võimalik osaleda spetsiaalselt ettevõtete vajadustele väljatöötatud koolitustel.
Elektroonikatööstus.
Foto: IncapPress

Eesti Elektroonikatööstuse Liidu tegevjuhi Arno Kolgi sõnul tekkis mitmes liidu liikmesettevõttes vajadus sisekoolitajate taseme tõstmiseks, mistõttu otsustati tellida ühiselt spetsiaalselt Eesti Elektroonikatööstuse Liidule väljatöötatud koolitus. “Ettevõtted koolitavad oma inimesi pidevalt, kuna tulevad tööle uued inimesed ja ka valdkond muutub kiiresti ning on vajalik omandada uusi teadmisi alates uutest protsessidest ja tehnoloogiatest kuni uute sertifikaatide ja nõueteni. Valdavalt aga pole inimestel koolitamise tausta ja oskusi, kuidas teadmised kõige paremini edasi anda,” rääkis Kolk. “Üks peamisi põhjuseid, miks sisekoolitajad on olulised, on nende võime kohandada koolitusi vastavalt organisatsiooni spetsiifikale ning luua koolitusi, mis aitavad kolleegidel arendada oma oskusi ja teha paremaid otsuseid.”

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077