Autor: Ryte Venckuviene • 21. november 2023

Eesti ettevõtete huvi Norrasse eksportimise vastu tõuseb

Kuigi Eesti ettevõtete ekport Norrasse on vähenenud, on sealne turg, ka ehitusturg jätkuvalt perspektiivne, kirjutab EAS ja KredExi ühendasutuse ekspordinõunik Norras Ryte Venckuviene.
Norra on eksporditud ka Eesti käsitööpalkmaju. Pildil Hobbitoni tootmine Räpinas.
Foto: Toomas Kelt

Oktoobris toimus Lillestrømis suur rahvusvaheline mess Bygg Reis Deg, mis oli Eesti ettevõtetele väga edukas. Mess toimub kord kahe aasta jooksul ja seal pakutakse lahendusi suurhoonete, kodude ja muude ehitiste jaoks. Valikus on lahendused alates mitmesugustest materjalidest kuni energeetika ja kinnisvaraarenduseni. Materjalid, kokkupandavad ehitised jms moodustab suurima osa Eesti ekspordist Norrasse ja seega on oluline olla ka valdkonna messil.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077