Autor: Tööstusuudised.ee • 31. august 2023

Puitmajasektor tunnustas tublimaid tegijad

Eesti puitmajatootjaid ja partnereid ühendav Woodhouse Estonia kuulutas 12ndat korda välja sektori autiitlite laureaadid. Aasta tegija tiitli pälvis Hiiumaa Ametikooli õppejõud Andres Veel, Puitmaja sõbraks tunnistati ehituse asekantsler Ivo Jaanisoo ning Puitarhitektuuri mõjutajaks produtsent Ene-Maris Tali.
Vasakult: Ivo Jaanisoo, Ene-Maris Tali ja Andres Veel.
Foto: Piret Jaani/Woodhouse Estonia

Eesti Puitmajaliidul ja klastril (Woodhouse Estonia) on traditsioon tõsta esile isikuid või organisatsioone, kes on andnud olulise panuse Eesti puitmajasektori arengusse, andes igal aastal silmapaistvate tegude eest välja aunimetused „Puitmaja Sõber“, „Aasta Tegija“ ning „Puitarhitektuuri mõjutaja“. Tähelepanuväärse tööga ja sektorit toetavate tegevustega tõusid sel korral esile Hiiumaa Ametikooli palkehituse eriala juhtõpetaja Andres Veel, ehituse asekantsler Ivo Jaanisoo ning „Puit arhitektuuris“ saate produtsent Ene-Maris Tali.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077