Autor: Tööstusuudised.ee • 13. juuni 2022

Puitmajaliit tänas sektori arengusse panustajaid

Eesti Puitmajaliidul on traditsioon tõsta esile isikuid või organisatsioone, kes on andnud olulise panuse Eesti puitmajasektori arengusse.
Eesti puitmaja sõber 2021 Lauri Kivil.
Foto: Elvi Velpler

Aasta tegija aunimetusega tõstab Puitmajaliit enda liikmeskonnast esile isikuid, kes on sektorit silmapaistvalt esindanud, käivitanud või ellu viinud liidu keerulisi projekte või märkimisväärselt panustanud terve sektori arengusse.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077