Autor: Tööstusuudised.ee • 17. november 2023

ETS NORD valiti rahvusvahelisel Go Global Awards ekspordikonverentsil Aasta Tootjaks

Eesti ventilatsiooniseadmete tootja ETS NORD sai 6.-9. novembrini USA-s Rhode Islandi osariigis toimunud “Go Global Awards 2023” konverentsil Aasta Tootja (Manufacturer of the Year) tiitli. Ettevõte teeb ettevalmistusi USA turule sisenemiseks.
ETS NORD juhatuse esimees Urmas Hiie ja ETS NORD esindaja USA-s Mark Tilles
Foto: ETS NORD

Go Global Awards on rahvusvahelise ekspordivõrgustiku initsiatiiv, mida korraldab International Trade Council (ITC). Ettevõtmise eesmärgiks on tunnustada ettevõtteid ja organisatsioone, kes panustavad majanduse arengusse, innovatsiooni, tehnoloogilistesse ja strateegilistesse uuendustesse ning on seejuures edukad eksporditurgudel.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077