Autor: Tööstusuudised.ee • 25. mai 2023

ETS NORDi 15 miljoni eurone tehas sai nurgakivi

Ventilatsioonilahenduste tootja ETS NORDi uus, tuleval aastal valmiv 9000 ruutmeetrine tootmisüksus Tallinnas Peterburi teel sai nurgakivi. Ehituse kogumaht on 15 miljonit eurot ja peatöövõtjaks valiti Mapri Ehitus. Uue tehasehoonega tahetakse kasvatada müügikäivet 2027. aastaks tänaselt 70 miljonilt eurolt 125 miljonini.
ETS NORD investeerib 15 miljonit tuleval aastal valmivasse tehasesse.
Foto: Erik Riikoja

ETS NORDi juhatuse esimees Urmas Hiie prognoosib, et uues tehasehoones hakatakse tootma aastas ligi 20 miljoni euro väärtuses ventilatsiooniseadmeid, mis suurendab ettevõtte ekspordipotentsiaali. „Praegu läheb meie toodangut 50 miljoni eest Skandinaaviasse, Eestisse 12 miljoni muudesse riikidesse 8 miljoni eest. Me oleme 25 aastaga kasvanud järjekindlalt, täna on meil esindused lisaks Eestile ka Soomes, Rootsis ja Araabia Ühendemiraatides. Uue hoone valmides on meil Lasnamäel 29 000 ruutmeetrit tootmis- ja laopinda, aga kui alustasime siin 18 aastat tagasi tootmist, tundus 2800 ruutmeetrine tehas hiigelsuur,“ räägib ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077