Autor: Harro Puusild • 8. november 2023

Eesti Kraanavabriku juht Rain Johanson: vaatame aina enam välisturgude poole

Näeme praegu tellimuste vähenemist, aga vaatame aina enam välisturgude poole, märkis tööstuslikke kraanasid ja tõsteseadmeid tootva Eesti Kraanavabriku juht Rain Johanson. Ta lisas, et viimase aasta jooksul on ettevõte oma seadmeid eksportinud paljudesse erinevatesse riikidesse.
Eesti Kraanavabriku juht Rain Johanson.
Foto: Helle Leppik

Eesti Kraanavabriku juht Rain Johanson ütles Tööstusuudistele, et 2023. aasta algus oli etteõtte ajaloo üks tugevamaid. „Alustasime ajalooliselt tugevaima tellimuste mahuga ja praegu tellivad jätkuvalt need kliendid, kes on alustanud investeeringutega ja kraana on selle osa,“ märkis Johanson.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077