Autor: Tööstusuudised.ee • 3. november 2023

Kiviõli Keemiatööstus investeeris 10 miljonit eurot uude raskeõli puhastusseadmesse

Kiviõli Keemiatööstus avab täna oma uue raskeõli puhastusseadme, millesse investeeritud 10 miljonit on oluline samm tööstuse keskkonnasõbralikumaks ja efektiivsemaks muutmisel.
Kiviõli Keemiatööstus avab täna oma uue raskeõli puhastusseadme.
Foto: Kiviõli Keemiatööstus

Uus raskeõli puhastusseade on viimaste aastate suurim investeering Kiviõli Keemiatööstuses, teatas ettevõte. „Ühelt poolt kasvatab seade efektiivsust, vähendab kadusid ning lubab toota senisest enam kõrgema kvaliteediga ning kallimat toodet, aga veelgi olulisem on selle keskkonnaaspekt – tänu kinnisele süsteemile parandab see oluliselt õhukvaliteeti ning lõhnahäiringuid,“ ütles Kiviõli Keemiatööstuse juhatuse esimees Priit Orumaa.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077