Autor: Tööstusuudised.ee • 19. jaanuar 2023

Alexela korrastab börsileminekuks oma struktuuri

Kodumaine energiakontsern Alexela Varahaldus korrastab ja lihtsustab oma struktuuri, muudab haldusfirmade nime ning eristab selgelt oma tegevusvaldkonnad. Tegemist on sammuga pikemast protsessist, mille eesmärk on Alexela börsile viia.
AVG Grupp juhatuse liige ja tegevjuht Hans Pajoma kinnitab, et muutuste lõppeesmärk on viia Alexela börsile.
Foto: Alexela

„Kontserni struktuuri ümberkorraldamise eesmärk on lihtsustada ning selgemalt eristada teineteisest erinevate valdkondade tegevused. Viime nüüd vormi sisule vastavaks, korrastame oma ettevõtete grupi ülesehitust ja muudame seda arusaadavamaks,“ lausus kontserni emaettevõtte AVH Grupp ASi juhatuse liige ja tegevjuht Hans Pajoma.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077