Autor: Tööstusuudised.ee • 5. oktoober 2023

Carlsberg Group kannab oma Venemaa varad maha ja lõpetab litsentsilepingud

Taani õlletootja Carlsberg Group otsustas kolm kuud peale nende Venemaal asuva Baltika õlletehase ülevõtmist kanda oma sealsed varad maha ja lõpetada Baltika õlle tootmise litsentsilepingud.
Kontserni peakontor asub Kopenhaagenis.
Foto: Carlsberg

Carlsberg tegutses alates 2022. aasta juunist aktiivselt Venemaa turult lahkumisega, käesoleva aasta juunis teatas ettevõte, et leidis oma Venemaa tütarfirmale ostja. Juulikuus teatas aga Venemaa valitsus, et riik võtab Baltika oma kontrolli alla.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077