Autor: Tööstusuudised.ee • 29. september 2023

Elering uuendab suurtarbijate hinnapakette, keskmine tasu ei muutu

Elering kehtestab 2024. aasta 1. jaanuarist elektri ülekandeteenuse uued hinnapaketid, et ülekandevõrgu ülalpidamise kulud õiglasemalt erinevate kliendigruppide vahel jaotada.
Elering juhatuse esimees Kalle Kilk.
Foto: Andras Kralla

Konkurentsiamet kooskõlastas muudatused 28. septembril. Ametiga kooskõlastatud ülekandeteenuse lubatud müügitulu ja keskmine võrgutasu ei muutu. Tasu tuleb maksta üksnes võrgust tarbitud elektri eest, energia andmine võrku on jätkuvalt tasuta. Muudatus puudutab Eleringi ülekandevõrguga ühendatud suurkliente ehk umbes 30 ettevõtet, kelleks on valdavalt elektri jaotusvõrgud ja mõned üksikud elektri suurtarbijad.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077