Autor: Toomas Kelt • 19. september 2023

Stora Enso vahetas välja oma tegevjuhi

Soome metsanduskontsern Stora Enso teatas muudatustest ettevõtte juhatuses – senise tegevjuhi Annica Bresky vahetab välja Hans Sohlström.
Kontserni senise tegevjuhi Annica Bresky vahetab välja Hans Sohlström.
Foto: Stora Enso

2019. aastast Stora Ensot juhtinud Annica Bresky lahkub ametist koheselt, ettevõttes ta ei jätka ning otsib pressiteate kohaselt uusi väljakutseid väljaspool ettevõtet. Uus tegevjuht Hans Sohlström on juba varasemalt Stora Enso juhatuse liige.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077