Autor: Toomas Kelt • 19. september 2023

Barruse tegevjuht: lõpmatult investeerimisplaane edasi lükata ei saa

Võrumaal tegutsev männipuidust liimkomponentide tootja Barrus viis sel aastal lõpule oma mahuka investeeringute programmi. Ajastus ei olnud olusid arvestades küll kõige parem, aga lõpmatuseni investeeringuid edasi lükata ka ei saa, tunnistab ettevõtte tegevjuht Martti Kork, kes astub lavale ka tänavusel Puidutööstuse äriplaani konverentsil.
Barruse puidutööstus Võrumaal
Foto: Barrus

Barrus võttis oma investeeringute plaani vastu kolm aastat tagasi. Selle ajaga on ehitatud uus sõrmjätkuliini tehas, uus lahtilõikustehas, uus tootmise kontor, rajatud uued riietus- ja pesuruumid töötajatele ning uus tehnikakeskus.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077