Autor: Tööstusuudised.ee • 2. veebruar 2023

Puidutööstuste juhid: kõik kasvab, välja arvatud kasumlikkus

Algav aasta tuleb puidutööstustele keeruline, kuid arvestades varasemaid kogemusi, ei ole langus sektorile katastroofiline, ennustab värskes Äripäeva Infopanga puidutööstuse konkurentsiraportis KPMG tegevjuht Andris Jegers.
Üks puidutööstustest, mis oli sunnitud osa töötajaid koondama, on ka Võrumaal tegutsev Barrus.
Foto: Toomas Kelt

Raportist selgub, et aastaga kaotas puidutööstus ligi 8% oma töötajatest: eelmise aasta neljandas kvartalis kahanes töötajate arv aasta varasemalt 9977 inimeselt 9200 inimeseni. Töötajate arv kasvas teises kvartalis, kuid kahanes pärast seda kaks kvartalit järjest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077