Autor: Janno Kasepuu, Barruse kvaliteedijuht • 19. august 2022

Kvaliteet algab sissetulevast puidust: Barruse kogemuslugu

Mida peab puiduettevõtja või mööblitootja teadma kvaliteedisüsteemidest, -juhtimisest ja -standarditest? Mis on PEFC ja FSC ja millised on valdkonnas vajalikud setifikaadid? Võrumaa kutsehariduskeskuse puidutööstuse ja mööblitootmise kompetentsikeskus TSENTER vahendab ettevõtete kogemusi.
Barruses teatakse hästi, et toodangu kvaliteedi oluline osa on tooraine ehk sissetulev puit.
Foto: Toomas Kelt

Puidutööstuse toodangu kvaliteeti määravad mitmed eri tegurid, kuid väga oluline on sissetuleva puidu kvaliteet. Just sellele tuleb pöörata suurt tähelepanu, kirjutab Barruse kvaliteedijuht Janno Kasepuu.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077