Autor: Äripäev • 19. detsember 2019

Võrumaa puidutööstus plaanib kolmandat tehast

Barruse saetööstus Võrus.
Foto: Raul Mee
Lõuna-Eesti ettevõte AS Barrus plaanib juba lähiaastatel kolmanda liimpuidutehase rajamist, kirjutab Lõuna-Eesti Postimees.

Aastal 2017 uued omanikud saanud Võrumaa suurim tööandja teenis mullu ligi 50 miljoni euro suuruse müügituluga veidi üle 3 miljoni euro puhaskasumit, millest kavatseb suure osa investeerida.

"Omanikud ei võta kindlasti ettevõttest kogu kasumit välja, kuid väikesed dividendiootused siiski on ja mingisugused jõulukuusealused kingitused ikkagi tulevad," ütles Barruse tegevjuht Jürgen Ainsalu väljaandele. "Kuid suur osa teenitud kasumist investeeritakse ettevõtte jätkusuutlikkusse ja konkurentsivõimesse - et oleks ka järgnevatel aastatel midagi, mida jõulukuse alla panna."

Pikemalt saab lugeda Lõuna-Eesti Postimehest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077