Autor: Tööstusuudised.ee • 7. august 2023

Saaremaa juust jõuab Jaapani turule. Ekspordijuht: oleme selle nimel aastaid tööd teinud

Peale pikki ettevalmistustöid alustas Saaremaa Piimatööstus eksporti kõrgete kvaliteedinõudmiste poolest tuntud riiki – Jaapanisse.
Saaremaa juust jõuab Jaapani turule.
Foto: Saaremaa Piimatööstus

Hiljuti läks Jaapani poole teele esimene koorem Saaremaal toodetud juustu. "Koorma ettevalmistust olid kohapeale sõitnud jälgima ka Jaapani kliendid, kes hindasid Saaremaa Piimatööstuse töö- ja tootekvaliteedi väga heaks,“ rääkis ettevõtte ekspordijuht Annika Kõiv.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077