Autor: Tööstusuudised.ee • 17. oktoober 2022

Toidutootjad otsivad Pariisi messil ekspordipartnereid

Pariisis algas laupäeval ülemaailmne toidumess SIAL Paris, mis kestab 19. oktoobrini. Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldas Eesti toidutootjate ühise osalemise messil. Koja kaudu osaleb messil 15 Eesti ettevõtet.
Saaremaa DeliFoodi väljapanek Pariisi messil.
Foto: EPKK

Käesoleval aastal on Eesti ettevõtete stendid esindatud liha-, piima-, gurmee-, mahe-, joogi- ja kondiitritoodete hallides. Ettevõtetest on kohal Artisan Honey OÜ, Nõo Lihatööstus OÜ, Linnamäe Lihatööstus AS, Farmi Piimatööstus AS, Solbritt AS, Saaremaa DeliFood OÜ, Balsnack International Holding AS, Eesti Sai OÜ, Eesti Pagar AS, Saku Õlletehas AS, A. Le Coq AS, Salvest AS, Lojal OÜ, Puljong OÜ, Laava Tech OÜ.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077