Autorid: Toomas Kelt, Harro Puusild • 7. august 2023

Hepner: puidukeemiaga tuleb jätkata, valitsus peaks ettevõtjatele kindluse andma

Puidukeemiatööstuse arendamisega tuleb jätkata ja valitsusel tuleks siin ettevõtjatele rohkem kindlust pakkuda, leiab metsandusekspert Heiki Hepner.
Metsandusekspert Heiki Hepner
Foto: Raul Mee

Puidutööstuse ekspert ja erakonna Isamaa eestseisuse liige Heiki Hepner rääkis hiljuti Äripäeva raadio saates „Mets ja majandus“, et ei kujuta rohepööret ilma puidu suurema nõudluseta ette ja see omakorda tähendab, et ka puidukeemia olulisus on tõusuteel.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077