Autor: Toomas Kelt • 5. juuli 2023

Puidu hinnad langevad, aga buumieelse tasemeni on veel pikk maa

Esimese poolaastaga on Eesti ümarpuiduturg pööranud langusesse. Kõik sortimendid odavnesid, kuid samas peaks hinnatase olema metsaomanike jaoks veel soodne. Puiduturul toimuvast räägib saates „Mets ja majandus“ metsandusekspert Heiki Hepner.
Heiki Hepner
Foto: Raul Mee

Hepner räägib, et suurim hinnalangus tabas paberipuitu ja okaspuupalke. Aastaguse ajaga võrreldes on männipalgid odavnenud umbes kolmandiku ja kuusepalgid viiendiku, kase- ja haavapuit üle kolmandiku.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077