Autor: Toomas Kelt • 25. oktoober 2022

RMK nõukogus vahetus liige

Riigikogu kutsus RMK nõukogust tagasi Mihhail Korbi (Keskerakond), tema asemele asub Heiki Hepner (Isamaa).
Heiki Hepner analüüsis puiduturul toimuvat ka konverentsil Puidutööstuse äriplaan 2023.
Foto: Raul Mee

Riigikogu liige ja metsanduse toetusrühma esimees Heiki Hepner on hariduselt metsamajanduse insener (teadusmagistri kraad metsanduses). Ta on töötanud RMKs, olnud Eesti Metsaseltsi president ja Kohila Metsaseltsi juhatuse liige. Enne Riigikokku valimist oli Hepner Kohila vallavanem. Alates 2008. aastast koostab Hepner regulaarselt Eesti puiduturu ülevaadet.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077