Autor: Tööstusuudised.ee • 28. juuli 2023

Incapi esimese poolaasta käive kasvas 12,7%. Pukk: keskendume uute klientide leidmisele

Hoolimata sellest, et esimesel poolaastal andis Incapi suurim klient teada, et peab liigsete laovarude tõttu oma tellimusi ajutiselt vähendama, olid Incapi majandustulemused ettevõtte presidendi Otto Puki hinnangul siiski suhteliselt tugevad. Praegu keskendub elektroonikatootja uute klientide leidmisele.
Incap prognoosib jätkuvalt, et 2023. aasta tulud ja ärikasum jäävad madalamaks kui 2022. aastal.
Foto: Incap Electronics

Kuressaares tegutseva Incapi elektroonikatööstuse emafirma majandustulemused näitavad, et ettevõtte käive kasvas esimesel poolaastal võrreldes möödunud aasta sama perioodiga 12,7% ehk 129,1 miljoni euroni ja ärikasum moodustas sellest 14,6%. Samas märgib ettevõte, et teises kvartali siiski vähenes ja seda 7,8%.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077