Autor: Tööstusuudised.ee • 2. mai 2023

Incapiga liitus kogenud IT-ekspert Hannes Jennsen

Rahvusvahelise elektroonikaettevõtte Incap peakontori meeskonnaga liitus 1. mail IT-valdkonna ekspert Hannes Jennsen, kellel on ka varasem pikaajaline kogemus elektroonikasektoris ning kes asub juhtima kogu rahvusvahelise grupi IT-lahenduste arendamist.
IT-valdkonna ekspert Hannes Jennsen asub juhtima kogu Incapi rahvusvahelise grupi IT-lahenduste arendamist.
Foto: Incap

Strateegilise infotehnoloogia juhina saavad Jennseni peamisteks ülesandeks Incapi grupi-ülese IT-strateegia väljatöötamine ja elluviimine koostöös eri riikides asuvate meeskondadega, samuti erinevate uute IT-lahenduste juurutamine, et kohaneda tehnoloogiliste uuendustega ja kasvatada veelgi ettevõtte konkurentsivõimet. "Hannese pikaajaline valdkonnakogemus elektroonikasektoris ja nägemus IT-lahenduste rollist tööstusettevõtetes aitab meil tekitada kogu Incapis IT alal veelgi rohkem sünergiat ning efektiivsust,” sõnas Incapi president Otto Pukk.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077