Autor: Kristjan Pruul • 22. veebruar 2023

Kiiresti kasvav Incap otsib ülevõtmisvõimalusi

Möödunud aastal kasvas Kuressaares asuva Incapi elektroonikatööstuse emafirma rahvusvahelise grupi käive 55 ja ärikasum 49 protsenti. Ettevõte prognoosib kasumi kasvu ka tänavu.
Otto Puki juhitud Incap otsib võimalusi konkurentide üleostmiseks
Foto: Raul Mee

“Saavutasime eelmisel aastal aegade kõige kõrgema käibe ja kasumlikkuse ning arvestades, et materjalide kättesaadavus oli kogu aasta jooksul keeruline, näitas Incapi meeskond end eriti tugevana,” sõnas Incapi president Otto Pukk.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077