Autor: Kristjan Kurg • 30. mai 2023

Otto Pukk suures intervjuus: Euroopa elektroonikatööstus jääb Hiina kontrolli alla kauaks

Euroopa ja USA on küll hakanud elektroonikatööstust Hiinast oma turgudele kolima, kuid see võtab aastakümneid aega ja toormaterjalid jäävad endiselt Hiina kontrolli alla, rääkis elektroonikatööstuse Incapi juht Otto Pukk.
Lääs ei suuda oma tööstust Hiina mõju alt välja tuua, näeb elektroonikatööstuse Incap juht Otto Pukk.
Foto: Raul Mee

“Meie poliitikud siin Euroopas ja läänes kaklevad, taovad laudasid ja vaatavad heal juhul neli aastat edasi. Hiina vaatab 400 aastat edasi ja selle mängu nad kindlasti võidavad, kui meie siin läänemaailmas ei hakka teistmoodi mõtlema,” rääkis Pukk saates “Kuum tool”.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077