Autor: Logistikauudised.ee • 7. juuli 2023

Konverents Laoseis 2023: fookuses kaks erinevat robotladu ja DHLi uus logistikakeskus

13. septembril toimub taas laomajanduse konverents „Laoseis 2023“, mis paljude teiste teemade seas otsib vastuseid küsimustele, kus „kuldsest ringist väljapoole“ praegu laokinnisvara tasub ehitada või milliste sammude abil valmistuda robotlao imeplementeerimiseks.
"Laoseis 2023" võtab fookusesse uued laod ja tehnoloogia.

Laoseis 2023“ kannab seekord alapealkirja „Millist ladu ja tehnoloogiat ettevõtted vajavad?“ ehk analüüsime nii laokinnisvara hetkeseisu ja tasuvaid asukohti, aga ka tehnoloogiat, mida ettevõtted soovivad kasutusele võtta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077