Autor: Tööstusuudised.ee • 30. juuni 2023

Liviko kasvatas taas kasumit ja eksporti

Liviko grupi käive oli 2022. aastal 155,5 miljonit eurot, kasvades eelmise aastaga võrreldes 12%. Kasumit teeniti 7,2 miljonit eurot, mis ületab aasta varasemat tulemust 23% võrra. Liviko ekspordi müügikäive kasvas mullu 11%.
Liviko juht Janek Kalvi.
Foto: Liis Treimann

„Töötame jätkuvalt selle nimel, et kasvatada müügikäivet ekspordis ja reisikaubanduses. Kiireimat kasvu ekspordis ootame Crafter’s džinni perekonnalt, millega oleme edukalt sisenenud juba 60 riiki ja jõudnud oluliste duty free operaatorite sortimenti,“ ütles AS Liviko juht Janek Kalvi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077