Autor: Tööstusuudised.ee • 21. juuli 2022

Liviko kasvatas käivet, kasumit ja eksporti

Liviko grupi eelmise aasta konsolideeritud auditeeritud müügitulu oli 138,4 miljonit eurot, mis tõusis eelneva aastaga võrreldes 3%. Grupi konsolideeritud kasum enne intresse, makse ja kulumit (EBITDA) kasvas aastaga 5%, teatas ettevõte.
Liviko juht Janek Kalvi.
Foto: Liis Treimann

„Aasta suurimaks mõjutajaks oli sarnaselt varasemale SARS-CoV-2 pandeemia ja sellest tulenevad piirangud, toorainete ja materjalide piiratud saadavus rahvusvahelistel turgudel ning pikenenud tarneajad. Liviko grupp oli kriisist hoolimata paindlik ja edukas ning aasta kasumieesmärk täitus, sh Eesti ja Leedu ettevõtted ületasid ootusi märkimisväärselt,“ ütles AS Liviko juht Janek Kalvi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077