Autor: Tööstusuudised.ee • 19. juuni 2023

Foxway enamusosaluse ostab Nordic Capital

Euroopa juhtiv elektroonikaseadmete ringmajanduse ettevõte, Tartus tegutsev Foxway ja Nordic Capital allkirjastasid lepingu, mille kohaselt omandab Nordic Capital ettevõttes erakapitalifirmale Norvestor kuulunud enamusosaluse.
Foxway Tartu.
Foto: Maanus Kullamaa

Foxway tegevjuht Martin Backman väljendas heameelt, et Nordic Capital on saanud Foxway uueks partneriks. „See võimaldab meil oma kliente üle maailma paremini toetada ja tuua neil oma ettevõtetesse rohkem jätkusuutlikkust,“ sõnas ta. „Oleme väga uhked Foxway meeskonna ja selle üle, kuidas oleme loonud IT-seadmete ringluse alal Euroopa liidri. Oma väärindamiskeskustega viib Foxway tööstuse keskkonnasäästlikumasse ajastusse ja aitab luua täiuslikku ringmajandust,“ rääkis Backman.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077