Autor: Toomas Kelt • 20. september 2022

Foxway juht Agnes Makk: kasutatud seadmete turg kasvab

Hiljuti avas ringmajandusettevõte Foxway Tartu külje all Raadil uue 6500-ruutmeetrise tootmis- ja laohoone. Aastas ligi kahte miljonit elektroonikaseadet ümbertöötleva ettevõtte jaoks on uus hoone hädavajalik. Seadmete taaskasutamine on kasvav turg, kinnitas Foxway juht Agnes Makk.
Foxway juht Agnes Makk.
Foto: Maanus Kullamaa/Foxway

Investeering uude tootmisüksusesse ulatus kuue miljoni euroni. Ja kuigi kõik ettevõtted, kaasa arvatud Foxway, tunnevad majanduskriisi mõjusid, oli see investeering väga vajalik, rääkis ettevõtte juht Agnes Makk.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077