Autor: Tööstusuudised.ee • 7. juuni 2023

Parimad palkmajaehitajad selguvad laupäeval Hiiumaal, tulekul Eesti ja Kanada mõõduvõtt

Laupäeval (10.juunil) toimub Hiiumaal Suuremõisas rahvusvaheline käsitöö palkmajaehitajate kutsevõistlus. Võistlusel võtavad mõõtu oma ala professionaalid ja eriala omandavad õpilased nii Eestist kui välismaalt. Kohalike spetsialistidega panevad ennest võistlusel kõrvuti ka kaks Kanada palkmajaehitajat.
Võistluste mitmekordne meister Veiko Palm eelmise aasta võistlustel.
Foto: Elvi Velpler

Woodhouse Estonia (Eesti Puitmajaliit ja klaster) koos Lõuna-Eesti palkmajatootjate ning Hiiumaa Ametikooliga korraldavad kolmeteistkümnendat korda käsitöö palkmajaehitajatele mõeldud võistlust. Käsitöö palkmajaehitajate kutsevõistlus on ainuke omataoline üritus nii Eestis kui rahvusvahelisel tasandil, kus professionaalsed palkmajaehitajad oma oskusi teiste kolleegidega võrrelda saavad. Parimat tehnikat ja kiirust peab näitama palkmaja ühe olulisima konstruktsiooni osa – nurgatapi ja vara – valmistamisel.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077