Autor: Tööstusuudised.ee • 2. juuni 2023

Riik otsib erialaliitude seast innovatsioonipartnereid

Eelmisel nädalal avanes konkurss ettevõtteid esindavatele organisatsioonidele eesmärgiga kaasrahastada arendusnõunike värbamist, kellest riik ootab aktiivseid partnereid arenduse ja innovatsiooni teemade eestvedamisel.
Erialaliitude arendusnõunike üheks ülesandeks on kogu tööstusharu innovatsioonivõimekuse kasvatamine.
Foto: Toomas Kelt

Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi ning EAS ja Kredexi ühendasutuse koostöös valminud arendusnõunike konkursi eesmärk on toetada ühest küljest nii erialaliitude endi innovatsioonivõimekuse kasvatamist kui ka liitude liikmesettevõtete teadlikkuse suurendamist arendustegevuse ja innovatsiooni võimalustest äritegevuses.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077