Autor: Nikolai Andrejev • 2. juuni 2023

Suletud Narva kaablitehases alustab tootmist Soome ettevõte

USA ettevõttele kuuluv kaablitootja Amphenol ConneXus teatas märtsis oma Narva tehase sulgemisest ja 130 töötaja koondamisest, kuid nende Soome konkurent võtab nii tootmise kui osa töötajaid üle, kirjutab Delovõje Vedomosti.
Kui kõik läheb plaanipäraselt, võib Amphenol ConneXus Narva tehas augustist hakata kandma nime Dicro Eesti.
Foto: Nikolai Andrejev

Soome firma Dicro Eesti juht Tomi Ranta ütles, et juba koolitatud töötajate olemasolu on üks põhjusi, miks firma tegevust Narva laiendab. Varem oli Narva linnapea Katri Raik öelnud, et uus ettevõte võtab tööle 40 Amphenol ConneXusest koondatud inimest. Ranta täpsustas, et täpne töötajate arv saab teatavaks pärast ettevõtte käivitamist.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077