Autor: Mait Kraun • 2. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

USA elektriseadmete tootjal Eestis käibekasv

Kaabel.
USA elektriseadmete tootja kasvatas Eestis käivet ning suurendas töötajate arvu.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et elektriseadmete tootmisega tegeleva Amphenol ConneXus OÜ müügitulu kasvas 2016. aastal (eelneva aasta sama ajaga võrreldes) 13,1 protsenti 7,75 miljoni euroni. Ärikasum suurenes 43 851 euro võrra 368 131 euroni (+13,5 protsenti).

Ettevõtte töötajate arv kasvas 2016. aastal 12 inimese võrra 580ni. Käive töötaja kohta suurenes 10,7 protsenti 13 358 euroni. Keskmine brutotasu suurenes ettevõttes 10 protsenti 550,4 euroni kuus.

Peamiselt tegeleb ettevõte elektrikaablite tootmisega.

Amphenol ConneXuse emafirmaks on USA ettevõte Amphenol International Ltd. Dividende eelmisel ja üle-eelmisel aastal firmast ei võetud.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077