Autor: Tööstusuudised.ee • 1. juuni 2023

Kuusakoski soetas maailmas ainulaadse seadme

Peamiselt vanametalli kokkuostjana tuntud Kuusakoski ostis Eesti suurimad lõikur-näpitsad, mis võimaldab autoromusid ülipeenelt tükeldada ja sorteerida. Selliseid seadmeid on maailmas vaid paarkümmend.
Kuusakoski uut seadet Powerhand võib nimetada ka Eesti suurimateks näpitsateks.
Foto: Vallo Kruuser

„Suurimad näpitsad on Kuusakoski ja Šotimaa tehase Powerhand koostööna välja arendatud ja tegemist on Eestis täiesti ainulaadse masinaga, mis võimaldab romusõidukeid väga peenelt töödelda,“ ütles Kuusakoski juhatuse esimees Urmo Viisitamm. „Uuenduslik seade võimaldab jäätmeid senisest veelgi paremini käidelda ja sorteerida.“

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077