Autor: Tööstusuudised.ee • 23. mai 2023

Thermory asus koostööle maailma suurima tuletõkketöötluse pakkujaga

Termopuidust materjalide tootja Thermory ja maailma suurim puitmaterjali tuletõkketöötluse pakkuja Woodsafe Timber Protection alustasid koostööd vastupidavate ja tulekindlate puitmaterjalide tootmiseks.
Thermori Loo tootmishoone.
Foto: Marko Kajandus/Thermory

Nõudlus tulekindla puitmaterjali järele kasvab pidevalt, kuna puidu kasutamine ehitusmaterjalina on tõusvas trendis.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077