Autor: Harro Puusild • 18. oktoober 2022

PUIDUTÖÖSTUSE KOGEMUS | Thermory 9 põhimõtet, mis on aidanud kriise ületada. „Seisame tõsise kriisi lävel“

Kriiside ületamises on oluline finantskonservatiivsus ja õigesti juhitud käibekapital, sest raskel ajal hakkab raha aeglasemalt liikuma, tutvustas puidutööstuse Thermory juhatuse liige ja finantsdirektor Martin Kalle 14. oktoobril toimunud konverentsil „Puidutööstuse äriplaan 2023“ üht reeglit, mis on ettevõtet kriisidest päästnud.
Thermory juhatuse liige ja finantsdirektor Martin Kalle
Foto: Raul Mee

Kas koroonapandeemia oli kriis puidutööstuse jaoks? „Ma arvan, et viimane kriis oli jäi perioodi 2008-2009, aga igal pool on märke, et seisame tõsise kriisi lävel praegu,“ ütles Martin Kalle ettekande sissejuhatuses.

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077