Autor: Harro Puusild • 16. mai 2023

Erik Keerberg: majandus tervikuna on arvatavasti aeglaselt taastumas

Majandus tervikuna on aeglaselt taastumas, aga elektroonikatööstuses on praegu selgelt jahenemist tunda, hindab elektroonikatööstuse Ouman Estonia juht Erik Keerberg.
Ouman Estonia juht Erik Keerberg
Foto: Raul Mee

Möödunud nädalal 1,4 miljoni euro suurusest investeeringust SMD-tootmisliini teatanud Ouman Estonia juht Erik Keerberg ütles Tööstusuudistele, et majandus tervikuna on praegu arvatavasti aeglaselt taastumas, sõjaga kaasnenud šokk lahtumas ja nii inimesed kui ettevõtted kujunenud olukorraga kohanemas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077