Autor: Tööstusuudised.ee • 10. mai 2023

Elektroonikaettevõte Ouman Estonia investeeris ligi 1,5 miljonit ja avas uue tootmisliini

Ouman Estonia Kuressaare tehases avatud uus SMD-tootmisliin läks maksma 1,4 miljonit eurot. Investeering aitab oluliselt suurendada tehase pindmontaaži võimekust, kindlustades tuleviku tootmismahtude kasvud.
SMD-liin on elektroonikatööstuse süda, milleta ei saa hakkama ükski tehas.
Foto: Ouman Estonia

Energiasäästlike termoregulaatorite, ventilatsiooni- ja jahutusseadmete tootja ning tootmisteenuse pakkuja Oumani tehase uus SMD-tootmisliin täiendab kahte olemasolevat automatiseeritud koosteliini. “Meie praegused koosteliinid on koormatud sajaprotsendiliselt ja praegu ei saaks me kasvada ilma uut liini lisamata. See investeering on meie jaoks väga selge pilk tulevikku, et kindlustada tuleviku tootmismahtude kasvud,” sõnas Ouman Estonia tegevjuht Erik Keerberg. “SMD-liin on elektroonikatööstuse süda, ilma milleta ei saa ükski elektroonikatööstus hakkama. Uus liin on eelmise põlvkonna omadest oluliselt efektiivsem, suurendades pindmontaaži võimekust ja tootlikkust ligi poole võrra.”

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077