Autor: Toomas Kelt, Sigrid Kõiv • 4. mai 2023

Metsavarumise palga TOP 20: suurim palgakasv oli üle kaheksakümne protsendi

Metsavarumisega tegelevates ettevõtetes on keskmine brutopalk liikunud üsna jõudsalt ülespoole. Aasta esimese kvartali keskmine töötasu oli 1649 eurot ja see kasvas aastaga 9%, selgub Äripäeva Infopanga värskest metsavarumise konkurentsiraportist.
Metsatöödega tegelevate inimeste nelja viimase kvartali keskmine kuupalk oli 1722 eurot.
Foto: Toomas Kelt

Äripäeva Infopanga värske metsavarumise konkurentsiraporti saad soetada SIIT!

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077