Autorid: Sigrid Kõiv, Toomas Kelt • 9. veebruar 2023

Metsavarumise palga TOP: 20 parimat palgamaksjat

Metsavarumisega tegelevate ettevõtete läinud aasta keskmised brutopalgad erinevad kordades – kui suurimad palgad ületavad kolme tuhande euro piiri, siis väiksemad vaevu miinimumpalka, selgub Äripäeva Infopanga värskest metavarumise konkurentsiraportist.
Metsanduses töötavate inimeste keskmine palk oli eelmisel aastal 1950 eurot.
Foto: Toomas Kelt

Keskmiste palkade puhul tuleb arvestada ka sellega, et metsavarumisega tegelevad ettevõtted kasutavad päris palju alltöövõtjaid, kes on enamasti mikrofirmad või FIEd ning keskmised brutopalgad ei pruugi päris õigesti iseloomustada keskmist palgataset sektoris.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077