Autor: Tööstusuudised.ee • 19. september 2022

TOP 10: puidutööstuse parimad palgamaksjad

Möödunud, 2021. aasta oli puidutööstuste jaoks üldiselt edukas. Kasvasid nii käibed, kasumid kui ka töötajate palk. Äripäeva Infopanga värske puidutööstuse konkurentsiraport toob välja ka parimad palgamaksjad. Toome ära 10 suurimat tööandjat ja parimat palgamaksjat aastal 2021 nii esmatöötlejate kui järeltöötlejate lõikes.
Esmatöötlejate seas juhib palga edetabelit Viiratsi Saeveski.
Foto: Raul Mee

Esmatöötlejate seas on valdkonna viis suurimat tööandjat 158 töötajaga VIIRATSI SAEVESKI AS (aastaga +2 inimest), 121 töötajaga TOFTAN AS (aastaga -5 inimest), 83 töötajaga TIMBERSTON OÜ (aastaga -2 inimest), 69 töötajaga VARA SAEVESKI OÜ (aastaga +5 inimest) ja 47 töötajaga RAJA KT OÜ (aastaga -4 inimest). Kõik nad on esindatud ka allpool olevas tabelis.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077