Autor: Tööstusuudised.ee • 3. mai 2023

Rohepööre hoiab ABB Eesti kasvukursil

ABB Eesti müügitulu kerkis möödunud aastal 133 miljoni euroni ning kasuminumber 3,3 miljonini. Kasvav fookus rohepöörde ja jätkusuutlikuse teemadel hoiab ettevõtte tegevusvaldkonnas turunõudlust kõrgena.
ABB Balti riikide ärijuht Jukka Patrikainen.
Foto: Liis Treimann

ABB Eesti investeeris 2022. aastal 3,61 miljonit eurot, millest suurem osa oli seotud mootorite ja generaatorite tehase ning ajamite tehase tootmisvajaduste suurenemisega. Kasvas ka hooldusäri ning eelmisel aastal avati uus hoolduskeskus, mis on suurim Baltikumis ja üks suurimaid Põhjamaades, teatab ettevõte.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077