Autor: Tööstusuudised • 25. aprill 2023

ABB Grupi müügitulu kasvas 13 protsenti

ABB Grupi müügitulu kasvas esimeses kvartalis 13 protsenti 7,9 miljardi dollarini ning seda kõigis ärivaldkondades ja regioonides. Kasvu näitasid ka teised olulised finantsnäitajad.
Ettevõtte tellimused kasvasid kolmes ärivaldkonnas neljast: elektriseadmete, ajamite ja protsessiautomaatika üksuses, kuid vähenesid robootika vallas.
Foto: Liis Treimann

Ettevõtte tellimuste maht kasvas 1 protsendi võrra, ulatudes 9,5 miljardi dollarini. Operatiivne tegevuskasum enne intresse, makse ja kulumit (EBITA) kasvas 28 protsenti 1,3 miljardi dollarini. EBITA marginaal tõusis 2 punkti võrra 16,3 protsendini. Ettevõtte tegevuskasum oli 1 miljard dollarit, rahavood 282 miljonit dollarit, teatas ettevõte.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077